ÇANAKKALE / BİGA - Yeniceköy Ortaokulu

Yeniceköy Ortaokulu

Yeniceköy Mahallesi Kocatepe cad No19 Pk17200 Biga/Çanakkale
Vizyon
Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın tüm alanlarında yaratıcı,çevre bilinci gelişmiş,farklı kültüre saygılı, duyarlı,dinleyen,izleyen araştıran ve yorumlayan başarılı Türkiye’nin öncü ve lider bir kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıklarını önemseyen bir yaklaşımla, Atatürkçü düşünce ışığında;çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatarak sorgulayan,özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
.
08.45 -15.20
Ulaşım şehir içi
Biga Yeniceköy (Mahallesidir)
Biga-Merkez
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuz ilçede LGS dördüncüsü olmuştur. 2 öğrencimiz Fen Lisesini, 3 öğrencimiz Makine Teknolojileri bölümünü, 6 öğrencimiz Anadolu Lisesini, 12 öğrencimiz çeşitli mesleki Teknik Liselerine yerleşmişlerdir.